I drygt 20 Är har jag varit verksam som civilekonom bÄde i Sverige och internationellt. I 14 Är bodde och arbetade jag i olika delar av Asien. Jag har alltid varit intresserad av personlig vidareutveckling och Àr nyfiken pÄ livet. Att arbeta och leva i helt frÀmmande kulturer har lÀrt mig att se saker och ting ur olika perspektiv. Kanske har det ocksÄ gjort mig mer öppen för annorlunda synsÀtt. Att sjÀlv ta ansvar för mitt eget vÀlbefinnande har varit en nödvÀndighet.

Jag har provat pÄ olika metoder och tekniker och gÄtt mÄnga kurser, som varit till glÀdje och nytta, under livets gÄng och jag lÀser mycket som rör bland annat hÀlsa, friskvÄrd, energi och livsfilosofi. Det som kÀnts bÀst har jag fördjupat mig i sÄ mycket som möjligt och tillÀmpat och utvecklat i mitt eget liv.

I Reiki fann jag en metod som hjÀlpte mig att hantera mitt dÄ mycket stressfulla liv och att ta mig vidare i min personliga utveckling. Jag upplevde en förhöjd energi- och medvetande nivÄ och min hÀlsa förbÀttrades. Reiki Àr för mig ett ovÀrderligt redskap att ta hand om mig sjÀlv. Det jag vÀrderar mest Àr det enkla och naturliga i kombination med kraftfulla effekter. Efter ett par Är av praktisk anvÀndning av Reiki valde jag att utbilda mig till Reiki Master i Hongkong - den traditionella vÀgen - under en ettÄrig Master utbildningsperiod.

Horstmann Tekniken Àr en annan teknik som givit mig mycket pÄ ett personligt plan. Eftersom jag arbetar som lÀrare och terapeut Àr det vÀrdefullt att ha tillgÄng till olika effektiva metoder för att behandla andra. Min utbildning till lÀrare i Horstmann Tekniken genomfördes i Australien. Jag introducerade Horstmann Tekniken i Sverige.

Utöver ovanstĂ„ende blev jag ocksĂ„ certifierad BodyTalk instruktör (jag introducerade Ă€ven BodyTalk i Sverige) och ZenYoga lĂ€rare i slutet av förra Ă„rhundradet! Även dessa tekniker anvĂ€nder jag i mitt dagliga liv och i olika omfattning i min yrkesverksamhet.

Det som framförallt fascinerar mig Àr den nya fysikens förstÄelse för oss mÀnniskor som energivarelser. Dessa nya landvinningar förklarar allt mer varför och hur energiterapier kan fungera sÄ bra som de gör. De nya vetenskapliga upptÀckterna och kunskaperna gör inte teknikerna bÀttre, för de har fungerat bra hela tiden, men de gör det litet lÀttare att ta till sig det som vi tidigare kallade alternativ eller komplementÀr medicin och som vi nu börjar kalla energi-, kvant- eller frekvensmedicin.

Jag har alltid varit intresserad av ett medvetet levnadssÀtt som inkluderar bra nÀringsintag (bra mat helt enkelt!), fysisk aktivitet, skratt och glÀdje samt balans mellan aktivitet och vila. Detta Àr inte alltid lÀtt att leva upp till nÀr kraven i livet hopar sig. Men de metoder jag har fÄtt tillgÄng till har hjÀlpt mig mycket bra. Sedan drygt 30 Är Àgnar jag mig som egen företagare Ät att dela med mig av och lÀra ut hÀlsobefrÀmjande tekniker för framförallt egenvÄrd sÄ att fler fÄr möjlighet att Äterta sin kraft och leva mer medvetet, glÀdje- och ansvarsfullt. Förutom kurser pÄ alla nivÄer i Reiki, VibrantTouch och ZenYoga erbjuder jag terapeut- och lÀrarutbildningar i dessa. Jag driver företagsanpassade utbildningar och förelÀser pÄ begÀran i energimedicin och friskvÄrd.

Tel: 070-431 05 85