VibrantTouch Àr en sammanfattande benÀmning pÄ de processer som jag lÀr ut sÄvÀl för egenbehandling som för terapeutiskt bruk. Alla tekniker inom VibrantTouch Àr holistiska, det vill sÀga helhetstÀnkande, och energibaserade. VibrantTouch Àr en syntes av mÄngÄrig erfarenhet av energibehandlingar. Behandlingsmetoderna möjliggör frigörande av blockeringar orsakade av mer eller mindre traumatiska upplevelser i livet. Dessa upplevelser kan manifesteras i den fysiska kroppen som s.k. muskelminnen eller cellminnen. NÀr blockeringar löses upp uppnÄs friare energiflöden pÄ alla plan - fysiskt, mentalt, kÀnslomÀssigt och andligt - och dÀrmed kan vi leva friare. Dessa energitekniker pÄverkar biokemin likavÀl som biofysiken.

I grunden bygger dessa energimetoder pÄ insikten att kraften att lÀka vÄr kropp, vÄrt sinne och vÄr sjÀl kommer frÄn en universell kÀlla, med oÀndliga möjligheter. Detta synsÀtt som Àr urÄldrigt fÄr idag stöd av den moderna vetenskapens nya förstÄelse av bland annat kvantfysiken.

Metoderna inkluderar ocksÄ förstÄelsen av hur vÄra grundvÀrderingar uppstÄr och pÄverkar vÄrt liv pÄ alla plan. Vi fÄr hjÀlp att medvetandegöra vÄra vÀrderingar och underliggande uppfattningar och förstÄ att dessa grundlades tidigt i livet. Dessa vÀrderingar motsvarar oftast inte det som vi sjÀlva egentligen skulle vilja leva och stÄ upp för idag. Vi fÄr tillgÄng till tekniker som effektivt hjÀlper oss att befria oss frÄn det som begrÀnsar vÄr vitala, fulla livsutövning.

MĂ€nniskor som behandlats med VibrantTouch processerna rapporterar ofta direkt goda effekter.

Klienter med fysiska symptom som smĂ€rta och stelhet i nacke (inkl. nackspĂ€rr och effekter av whip-lash skador) armar (inkl. tennisarmbĂ„ge och musarm), skuldror (inkl. frusen skuldra), rygg, höftparti, knĂ€ samt ischias har ofta rapporterat pĂ„tagligt snabba, positiva effekter efter behandling. Samma erfarenheter har klienter med problem med beroenden, dĂ„lig sjĂ€lvkĂ€nsla och sjĂ€lvsaboterande beteenden, dyslexi, stamning, stressrelaterade problem inkl. sömnproblem samt fobier av olika slag. Kanske Ă€r det dock förĂ€ndringar i relationer som förvĂ„nar klienter mest eftersom det inte var det man hade förvĂ€ntat sig. Även hĂ€r kommer effekterna ofta överraskande snabbt. Det kan röra förĂ€ndrat förhĂ„llningssĂ€tt pĂ„ arbetet eller djupare och sannare relationer till nĂ€ra och kĂ€ra. I bĂ„da fallen rör det sig om att hitta sig sjĂ€lv och vĂ„ga leva det.

Tel: 070-431 05 85